Google Track

Friday, January 28, 2011

Article in Norwegian about Office 2007 and MS SQL 2005

Ti fordeler med Microsoft Business Intelligence

Microsoft Business Intelligence, som er en fullstendig integrert programserie med server-, klient- og utviklerprodukter gjennomført integrert med 2007 Microsoft Office System, gir deg den rette informasjonen til rett tid og i rett format. Business Intelligence presenterer anvendelig informasjon til personer der de arbeider, samarbeider og tar avgjørelser. Her er de ti måtene Business Intelligence kan hjelpe deg å få bedre resultater ved å gi deg forretningsintelligens i hele organisasjonen.

Koble mennesker og informasjon enkelt og effektivt

Business Intelligence gjør det enklere for beslutningstakere å få tilgang til og analysere informasjon hvor som helst, når som helst. Oppdatert informasjon er tilgjengelig samme hvor personer arbeider, de kan samarbeide og ta avgjørelser, enten det er på skrivebordet eller over Internett.


Gi de ansatte medbestemmelse

Når analysedata er tilgjengelige og forståelige, kan de ansatte enklere handle slik at det forbedrer ytelsen og støtter den overordnede forretningsstrategien. Business Intelligence inneholder robuste, dynamiske forretningsresultatkort-, analyse- og rapportverktøy slik at alle i selskapet kan ta bedre avgjørelser raskere.


Enklere samarbeid og deling

Forbedre organisasjonens effektivitet ved å bruke Microsofts teknologi for forretningsinformasjon og samarbeid. Tett integrasjon med Microsoft Office SharePoint Server 2007 gjør at du kan dele informasjon på en enkel måte i et sikret, administrert webmiljø med kollegaer, kunder og partnere. Nå har du et sentralt sted der du kan overvåke ytelsesindikatorene, få tilgang til rapporter, analysere dataene i tillegg til å dele dokumenter, chatte på direkten og finne relevante emner.


Analysere og få kunnskap

Med 2007 Microsoft Office System, som er fullt integrert med Microsoft SQL Server 2005, kan brukere få ny kunnskap ved å bruke kjente, brukervennlige verktøy som leveres av en utprøvd, skalerbar Business Intelligence-plattform. Når informasjon er tilgjenglig og lett å få tilgang til – legge til data for å analysere, gjøre beregninger og gå mer i detalj – er brukerne bedre i stand til å analysere og vurdere informasjon for så å ta veloverveide forretningsbeslutninger.


Forbedre strategier

Business Intelligence forbedrer strategien i hele organisasjonen. Bestem strategi, sett mål, overvåk ytelse, utfør gruppeanalyser for deretter å ta veloverveide beslutninger som er i tråd med forretningsstrategien. Ledere kan lett opprette ansvarslinjer i et strategikart og ansatte kan justere målene sine i tråd med bedriftens mål.


Utnytte fordelene med 2007 Microsoft Office System

Forbedringer er blant annet økt kapasitet for interaktiv analyse i Office Excel 2007 for søk, levering og samarbeid i Microsoft Office SharePoint Server 2007, og forbedret visualiseringsteknologi i alle Microsoft Office-pakkene. Business Intelligence er også integrert med SQL Server 2005 Reporting Services og SQL Server 2005 Analysis Services – bransjeledende plattformteknologi for forretningsintelligens – som øker nytten av informasjonen på skrivebordet.


Levere forretningsintelligens til hele organisasjonen

Business Intelligence støtter bredden i organisasjonens forretningsintelligensbehov. Strategisk planlegging blir enklere med kjente verktøy, informasjonsstyring blir enklere i et sentralisert og fullt integrert BI-miljø, og utvikling er mer kostnadseffektivt ved bruk av utviklingsmiljø som er standard i bransjen. Med det brukervennlige grensesnittet til Microsoft Office System, forretningsintelligensplattformen SQL Server 2005 i bakgrunnen og tilpasset utvikling gjennom Microsoft Visual Studio, støtter Business Intelligence alle – informasjonsarbeidere, IT-medarbeidere og utviklere i din organisasjon.


Redusere opplæringsbehov

Med Business Intelligence kan brukere i organisasjonen samhandle med data hvor de vil – i 2007 Microsoft Office System. Ved hjelp av verktøy som er kjente, tilgjenglige og som det finnes støtte for, kan du oppnå en betydelig reduksjon i kostnader og redusere lærekurven.


Lage avanserte analyser og rapporter

Med avanserte resultatkortfunksjoner som støttes av rapporter, diagrammer, grafer og analyser, kan ansatte enkelt spore ytelsesindikatorer (KPI) mot forretningsmålene. Med en forståelse og analyse av forholdet mellom KPIer og forretningsmålene kan du oppnå bedre forståelse av hvordan virksomheten går i dag, ikke i slutten av måneden, kvartalet eller året, når det er for sent å handle og påvirke resultatene.


Levere forrentingsintelligens på bedriftsnivå

Med den fullstendig og fullt integrerte plattformen med SQL Server 2005 i bakgrunnen, leverer Business Intelligence ETL-funksjonalitet (Extract-Transform-Load), elektronisk analytisk behandlingsdatabase (OLAP), datauttrekking, prediktiv analyse og rapportering – alt i én pakke. Business Intelligence som er fullt skalerbar, gir kraft, stabilitet, forbedret sikkerhet og lave totalkostnader for eierskap.

Reference:
Microsoft Norway

2 comments:

Sadia Mou said...


app utvikling

Vi et utkast til en nydelig mobil applikasjon and vi gir oss ikke før du er 100% fornøyd. Vi jobber helst med seriøse bedrifter og personer som setter krav til sitt produkt og ønsker å lage det beste. Website: www.appsonite.no

Sadia Mou said...

app utvikling

Vi et utkast til en nydelig mobil applikasjon and vi gir oss ikke før du er 100% fornøyd. Vi jobber helst med seriøse bedrifter og personer som setter krav til sitt produkt og ønsker å lage det beste. Website: www.appsonite.no